Extra activiteiten

Op zoek naar een unieke en gepersonaliseerde ervaring voor jouw bedrijfsuitje/teamuitje/kinderfeestje etcetera? Bij Storm Aquapark Leiden bieden we de perfecte oplossing met onze bedrijfsuitjes op locatie. Of je nu een groot bedrijfsevenement organiseert of een intiem teamuitje wilt beleven, onze flexibele en creatieve aanpak zorgt ervoor dat we jouw bedrijfsuitje precies op maat kunnen maken.

Bubble voetbal

Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver met het hilarische spel Bubble voetbal! 

 

Bubble voetbal is een spectaculaire variant van voetbal, waarbij de spelers zichzelf in een opgeblazen bal heffen. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Hiermee kan door spelers de gekste capriolen worden uitgehaald. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers over het veld zullen rollen. Het is fantastisch om te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke en mentale veldslag wat fantastisch zal werken op de lachspieren. Dus durven jullie deze uitdaging aan?!

 

 

Maak het je tegenstander zo moeilijk mogelijk door ze uit het veld te beuken, over de kop te stoten en door de lucht te laten vliegen. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook de tegenstander. Lukt het jou om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het je om overeind te blijven staan? Bubble voetbal is het ideale, meest hilarische spel voor een bedrijfsuitje, familie, vrijgezellenfeest of teambuilding dag.

Kosten

Vanaf 25 personen

€25,00 p.p.

Vanaf 50 personen

€22,50 p.p.

Vanaf 100 personen

€20,00 p.p.

Shoot out / Archery a-tag

Nu te boeken bij Storm Aquapark, het razend populaire archery atag. Ga gezellig boogschieten na een rondje over het aquapark. Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog sluip je zo stil mogelijk op je tegenstander af….. Ben je in shooting range, schiet en schakel je tegenstanders uit!


Altijd al de Robin Hood willen zijn van de Lage landen? Dit kan nu pak een pijl en boog en ga lekker aan de slag!

Wat is Archery a-tag eigenlijk?

Shoot out / Archery tag is een mix tussen paintball, trefball.  De pijl bestaat uit een zacht kussen ook wel LARP pijlen genoemd, hierdoor kan je zonder echte schade aan elkaar te richten toch voor een echte Robin Hood spelen.

Samenwerken staat voorop bij archery tag / shoot out, probeer samen met je team alle doelen zo snel mogelijk om te schieten zonder geraakt te worden door je tegenstander! Schiet jij met je team alle doelen om? Dan winnen jullie de Archery wars tag!!! Shoot out / Archery tag combineren met één van onze andere gave strand activiteiten zoals bijvoorbeeld bubble voetbal of expeditie robinson. 

Kosten

Vanaf 25 personen

€25,00 p.p.

Vanaf 50 personen

€22,50 p.p.

Zeskamp

Bent u op zoek naar een competitief en spectaculair uitje voor uw collega’s of personeel waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag. Dan hoef u niet meer verder te zoeken. Er wordt een competitie georganiseerd in teams van 8 personen, welke allen de 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan en de juiste tactiek hebben. Het team dat steeds het beste samenwerkt, communiceert en de beste strategie bepaalt zal de meeste punten in de wacht slepen en aan het eind van de zeskamp / beachcamp met de Master cup Beker naar huis gaan. Welk team wint en mag zich een jaar lang de winnaar voelen?

 

Een leuk uitje voor groepen, vrijgezellenfeest of sportdag voor scholen. ’s Middags ga je de strijd aan op het land en ’s avonds sluit je af met een gezellige barbecue. Wij hebben een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving en doelgroep.

 

Het leuke aan deze zeskamp is dat je zelf kan kiezen welke onderdelen je wil uitvoeren. Zo kan je de onderdelen aanpassen op de doelgroep, de weersomstandigheden en de omgeving. Er is genoeg keuze, waardoor er altijd iets leuks voor iedereen tussen zit. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 onderdelen, waaruit je 6 kan kiezen. Onderdelen waar je uit kan kiezen zijn bijvoorbeeld, beachvolleybal, beach soccer, knotshockey la crosse en beachtennis. Naast deze sporten kan je ook kiezen uit een hindernisbaan en vuur maken, een waterrace, een bamboe toren bouwen, katapult schieten en een zespersoons skippyballenrace. Vraag Storm Aquapark voor meer informatie om te bepalen welke onderdelen geschikt zijn voor de groep.

Kosten

Vanaf 25 personen

€25,00 p.p.

Vanaf 50 personen

€22,50 p.p.

Vanaf 100 personen

€20,00 p.p.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een ware teambuildings activiteit op het terrein van Storm Aquapark Leiden. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Durven jullie de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor expeditie Robinson!

Expeditie Robinson uitje? Doen!

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Robinson Crusoe uitje Den Haag de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

 

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

Kosten

Vanaf 25 personen

€25,00 p.p.

Vanaf 50 personen

€22,50 p.p.

Vanaf 100 personen

€20,00 p.p.

Suppen

Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment.


Stand up Paddle boarden de nieuwste rage overgekomen vanuit Hawaï, de surfers daar hielden het overzicht op zee door op hun board te gaan staan waarna een nieuwe sport is ontdekt!


Pak er een peddel bij en ga lekker aan de slag. Stand Up Paddle wordt ook wel ‘suppen’ genoemd.

Stap op de plank en ga een lekker stukje peddelen, sportief bezig met veel plezier.

 

Suppen op de plas van Vlietland is voor iedereen van jong tot oud, groot tot klein. Binnen een kwartiertje heb je het al onder de knie, en maak een prachtige tocht op de plas.

Kosten

1 uur

2 uur

Vanaf 10 personen

€15,- p.p.

€20,- p.p.

Vanaf 20 personen

€12,50 p.p.

€17,50 p.p.

Vanaf 50 personen

€10,- p.p.

€10,- p.p.

Hutten bouwen

De naam Palènpa komt van ‘palen en panelen’. De muurpanelen verbind je aan korte of lange palen met bouten en moeren. De dakpanelen leg je tussen de palen. Zo bouw je hutten en torens. Deze zijn groot en sterk. Een hut is 1,20 meter hoog en op het dak van een toren sta je op 2,40 meter. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. En natuurlijk zet je er een vlag op!

 

Er zijn dichte muren en muren met gaten (deuren of ramen) waar je doorheen kunt. Jij bepaalt wat waar komt en hoe de hutten met elkaar zijn verbonden. In alle daken zit een gat zodat je naar boven en beneden kunt. In dat gat kun je ook een ladder zetten. Tussen hutten en torens leg je bruggen zodat je van de een naar de ander loopt.

 

Per bouwkavel is er materiaal om 3 hutten en 1 toren te bouwen. Dat doe je met maximaal 10 kinderen. Als je met grotere groepen komt, kun je meer bouwkavels reserveren. Je bouwt niet alleen op, maar na het spelen bouw je ook weer af.

Kosten

Per bouwkavel

€35,-

Per kind

€10,- p.p.

2 volwassen gratis per bouwkavel

Jouw fantastische uitje regelen?

Vul het contact formulier in, zo uitgebreid mogelijk. Dan kijken we wat voor jullie kunnen regelen! 

We streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.