Groepen

Particulieren

Verjaardagsfeestjes

Een verjaardag te vieren? Dan is Storm Aquapark Leiden DE plek! Maak er samen een spetterend avontuur van op het leukste opblaasbare waterpretpark in Nederland. Vanaf 5 personen te reserveren, dan krijg je er een leuk cadeautje bij!


Jeugd/sport vereniging

Op zoek naar een leuke activiteit voor je vereniging? Nog geen idee wat jullie gaan doen op kamp? Daag elkaar uit op het leukste hinderparcours op het water en beleef een onvergetelijke tijd samen met je vereniging/sportclub!

 

Vrijgezellenfeestjes

Zin om een leuk vrijgezellenfeestje te organiseren? Kom dan naar Storm Aquapark Leiden en bezorg de Groom of Bride to Be een spetterende ervaring!

Andere gelegenheden

Een verrassingsfeestje, een jubileum, … elke gelegenheid is een reden om naar Storm Aquapark Leiden te komen! Jong én oud is welkom.

Let op! Een A-diploma is wel verplicht voor de activiteit op het waterpark. Maar ook genoeg te beleven voor de mini’s die nog geen diploma in het bezit hebben.

Vanaf 20 personen geniet je van het voordelig groepstarief! Informeer naar de mogelijkheden.

Scholen

Op zoek naar een originele locatie voor een sportdag of unieke schooluitstap? Storm Aquapark Leiden biedt het grootste waterpretpark van Nederland met tal van opblaasbare springkastelen en drijvende hindernisbanen!

Dé ideale activiteit om samen met je school of klas te beleven en perfect combineer met tal van andere activiteiten in het recreatiegebied van Vlietland.

Bedrijven

Ben je op zoek naar een originele teambuilding of een locatie voor jullie volgende personeelsfeest? Dan ben je bij Storm Aquapark Leiden welkom!

Ons eventteam staat vol enthousiasme klaar om voor jullie de leukste op maat gemaakte teambuildingformules uit te werken!

Perfect combineerbaar met tal van andere activiteiten in het recreatiegebied van Vlietland.

Vul hieronder het contactformulier in of stuur ons een mailtje naar leiden@stormaquapark.nl voor meer info en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Vul het formulier hieronder in om contact op te nemen. We hopen je snel te zien!